جلسه بررسی فعالیت واحدهای صنفی خوراکی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان با حضور استاد نماینده دادستان، ربیعی رییس اتاق اصناف، سرهنگ موسوی رییس بسیج اصناف، سرهنگ ابراهیمی معاون اداره نظارت بر اماکن عمومی، شجاع حیدری رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام زندی معاون ستاد امربه معروف و نهی از منکر، ایرانمنش رییس اتحادیه صنف اغذیه، تالار، رستوران، چلوکباب و تهیه غذا و سفارشی رئیس اتحادیه صنف پالوده و بستنی و کافی شاپ در محل اتاق اصناف برگزار شد.