-blur
  • خانه
  • اخبار
  • جلسه بررسی فعالیت واحدهای صنفی خوراکی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان
  • -blur
    شنبه، 18 اسفند 1403

    جلسه بررسی فعالیت واحدهای صنفی خوراکی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان

    جلسه بررسی فعالیت واحدهای صنفی خوراکی و آشامیدنی در ماه مبارک رمضان با حضور استاد نماینده دادستان، ربیعی رییس اتاق اصناف، سرهنگ موسوی رییس بسیج اصناف، سرهنگ ابراهیمی معاون اداره نظارت بر اماکن عمومی، شجاع حیدری رییس ستاد امر به معروف و نهی از منکر، حجت الاسلام زندی معاون ستاد امربه معروف و نهی از منکر، ایرانمنش رییس اتحادیه صنف اغذیه، تالار، رستوران، چلوکباب و تهیه غذا و سفارشی رئیس اتحادیه صنف پالوده و بستنی و کافی شاپ در محل اتاق اصناف برگزار شد.

    اتاق اصناف استان کرمان

    اتاق اصناف کرمان در حال حاضر با تعداد ۶۷ اتحادیه و حدود ۳۲هزار عضو در مرکز استان و ۶ بخش مشغول فعالیت می باشد

    راه های ارتباطی

    شماره تماس : 32236243 - 32236212 (034)

    🇮🇷 © کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به اتاق اصناف مرکز استان کرمان می باشد.

    طراحی و توسعه ی وب سایت رایکو

    pattern